OPIS DJELATNOSTI

Dobrodošli na stranice Trgovine Lux,

trgovine koja već dugi niz godina zadovoljava sve vaše potrebe, bilo da ste firma, profesionalac ili samo želite udahnuti malo svježine u svoj dom ili ured. Nismo zaboravili niti na one koji posjeduju kuću, tako da kod nas možete nabaviti i sve potrebno za uređenje okućnice. Nudimo velik izbor artikala kroz maloprodaju ili veleprodaju, a za sve one kojima jedna od naših poslovnica nije u blizini otvorili smo WEBSHOP.

Godine 2009. bili smo među TOP 10% srednjih poduzetnika. Priznanje, koje dodjeljuju pripadajuće institucije, za srednje-mala poduzeća sa do 10 zaposlenih, za najbolje, redovno i uredno poslovanje.

Poznati smo po svom humanitarnom djelovanju, raznim sponzorstvima, te drugim djelovanjima.

VIZIJA

Kod Trgovine Lux stvari su u pokretu! Zadnjih 17 godina iznova smo uredili naše filijale, naše marke podvrgli relaunch-u te započinjemo program ekspanzije diljem Hrvatske, pa čak i šire. Slijedećih godina namjeravamo otvoriti još novih filijala u cijeloj Hrvatskoj.

Kao jedno od vodećih i rastućih maloprodajnih poduzeća stalno smo u potrazi za osobama, koje mogu iskoristiti svoj talenat u branši, koja je u brzom i dinamičnom razvoju. Maloprodaja je u 21. stoljeću najraznovrsnija i najuzbudljivija mogućnost za karijeru koju gospodarstvo pruža. Nigdje to ne dolazi više do izražaja kao kod maloprodaje, gdje su uvijek potrebni novi artikli za filijale, koji odgovaraju potrebama suvremenih, zahtjevnih kupaca.

Naše prednosti su ulaganje u znanje ljudi, razvoj sustava podrške te visoki standardi kvalitete poslovanja i organizacije u cjelini. Budući da je u konstanti promjene vrlo važno u svakom trenutku održati ravnotežu, mi nastojimo svim članovima naše tvrtke pružiti mogućnost životne ravnoteže u odnosu na profesionalni rad i razvoj. Ako ste pouzdana, dinamična, kreativna i odgovorna osoba, spremna na timski rad i dokazivanje u poticajnoj radnoj sredini, te ukoliko ste spremni s nama kreirati zajedničku budućnost, javite nam se, a mi ćemo Vam pružiti priliku za profesionalan i osobni razvoj u dinamičnom poslovnom okruženju.

SPONZORSTVA

Trgovina Lux je ponosni sponzor velikog broja:

- Nogometnih klubova

- Košarkaških klubova

- Rukometnih klubova

te mnogih ostalih sportskih, kao i nesportskih humanitarnih udruga, te fizičkih osoba.