glavni banner

SVE NA JEDNOM MJESTU

Zašto obilaziti razne dučane ili hodati satima kroz ogromne hale u potrazi za željenim artiklom? Kod nas u 'Trgovini Lux' sve Vam je na dohvat ruke. Neovisno dali ste hobby ili profy majstor, kučanica, školarac ili radite u uredu...sve što Vam je potrebno za kuću, stan, tvrtku ili ured mi nudimo u svojoj velikoj ponudi. Moguće su i narudžbe ukoliko nešto niste pronašli na našim policama.

POSJETITE NAS ONLINE

Ukoliko Vam se baš danas neda izaći van ili ste izvan Zagreba, a želite imati sve pripremljeno za nadolazeći posao, ne očajavajte. Iz udobnosti Vašeg doma kupnju možete obaviti i putem našeg Webshop-a. Nudimo preko 15 000 artikala, od alata i zaštitne odječe do uredske opreme. Kupnja je sigurna, a usluga zagarantirano profesionalna.

webshop button

TREBATE MAJSTORA ?

Svi znamo koliko je teško pronaći pouzdanog i kvalitetnog majstora. Upravo to Vam mi nudimo u svojoj novoj usluzi. Kroz godine suradnje sa majstorima svih profila profiltrirali smo one najbolje, najpouzdanije i najpovoljnije. Ličioci, parketari, bravari...Vi recite koga trebate, a mi ćemo se pobrinuti da posao bude odrađen na obostrano zadovoljstvo!