Moja košarica
Količina u košarici: 0 - 0,00 Kn
Profesije Banner

Načini dostave

Brza i sigurna dostava

Dostava se vrši putem dostavne službe.  Za naručenu robu dostava se naplaćuje u iznosu  od 19,90 kn – 799,00 kn, što ovisi o mnogo faktora: brzini (minimum 24h, maksimum 120h), udaljenosti destinacije (kontinentalna Hrvatska ili otoci), vremenskim uvjetima, o dužini artikla, obujmu, veličini, težini, količini, brzini dostave, te hitnosti i sl. - itd.  Za narudžbe veće od 2.000 kn neto, dostava je potpuno besplatna za kupca unutar kontinentalne Hrvatske (otoci nisu uključeni; otoci su uključeni za navedenu besplatnu dostavu iznad 3000 kn neto).
Ukoliko se radi o dostavi teškog paketa u stambenu zgradu, dostavna služba nije dužna nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Uz posebnu napomenu, imamo mogućnost dostave na određeni kat na području Zagrebačke županije (nije obvezatan), stoga molimo da nas kontaktirate radi provjere.
Rok isporuke, u redovnim uvjetima*, na području Hrvatske je 5 radna dana, osim za proizvode uz koje je navedena drugačija napomena. 
Rok isporuke, u redovnim uvjetima*, na hrvatske otoke je do 10 radnih dana.

*Redovni uvjeti podrazumijevaju ispravan rad operativnog sustava, urednu i redovnu isporuku dobavljača, redovnu obradu robe na skladištu, uobičajene uvjete za transport i isporuku robe. Navedene operacije podliježu ručnoj obradi i kontroli, no neke izvanredne situacije na koje ne možemo utjecati su moguće (vremenski uvjeti, udaljenost ..), slijedom kojih je moguće i kašnjenje u isporuci pošiljaka maksimalno do 30 radnih dana. Trgovina Lux će se truditi pravodobno obavijestiti svakog kupca o mogućem kašnjenju isporuke pošiljaka putem e-maila.

NAPOMENA:
Iznimni raspored vožnje imaju otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu. Molimo, provjerite raspored i mogućnost dostave na otoke, posebice za paletne pošiljke (građevinske boje, razrjeđivači, bijela tehnika i sl.). Ukoliko nije moguća dostava, molimo da nas kontaktirate na telefon 01/614 58 55 ili 01/611 86 55 ili nam pošaljite upit mailom na adresu
webshop@trgovinalux.hr

PAKETE DOSTAVLJAMO SAMO NA PODRUČJU REPUBLIKE HRVATSKE.

            Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ukoliko pakiranje pošiljke ima rapidnih oštećenja/nedostataka, preporučujemo da kupac odbije primitak iste jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti Trgovini Lux, uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak.
Kupac je obavezan, prilikom preuzimanja robe, potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Gdje je moja narudžba?

            Status narudžbe možete jednostavno pratiti u svom korisničkom osobom profilu..

Statusi narudžba su objašnjeni u donjem prikazu:

              - Obrađuje se – roba se priprema za isporuku
- Čeka uplatu – u slučaju plaćanja internet bankarstvom ili općom uplatnicom
- Dostavlja se – roba je izašla iz skladišta i preuzeta je od strane dostavne službe
- Zaključeno – roba je uspješno isporučena
- Poništeno – narudžba otkazana ili nije isporučena

            Ukoliko imate bilo kakvih problema s dostavom ili želite dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte telefon 01/614 58 55 ili 01/611 86 55 ili nam pošaljite upit emailom na adresu  webshop@trgovinalux.hr

            Na dan dostave, dostavna služba ima obvezu kontaktirati Vas (SMS porukom, nazvati na broj fiksnog/ mobilnog telefona koji ste ostavili u narudžbi ili doći fizički od PON-PET u uredovnom radnom vremenu u periodu od 08-21 h, kojom će vas obavijestiti da će isporuka biti na taj dan, te poslati broj pošiljke za navedenu isporuku.
Dostava se ne vrši blagdanima i državnim praznicima.

Natrag
Vaša IP adresa je: 3.234.208.66
Copyright © 2020 Trgovina Lux Webshop.
Back to top