Moja košarica
Količina u košarici: 0 - 0,00 Kn
Profesije Banner

Kako kupovati

Kako kupovati na trgovinalux.hr /webshop/

trgovinalux.hr /webshop omogućuje ovaj način kupovine:

- Možete kupovati samo kao registrirani korisnik

Naglašavamo da je kupnja za registrirane korisnike najsigurnija te pruža dodatne mogućnosti, kao što su:
- Brži proces narudžbe i naplate
- Provjera statusa narudžbi
- Pregled prošlih narudžbi
- Izmjena podataka korisničkog računa
- Izmjena lozinke
- Spremanje dodatnih adresa za dostavu

Registracija

            1.korak: Na početnoj stranici trgovinalux.hr /webshop/ kliknite na »Registracija«, ukoliko ste registraciju već obavili na trgovinalux.hr /webshop prijavljujete se putem linka »Prijava«,
2.korak: U formi koja vam se otvorila upišite svoje osobne podatke, pročitajte jamstvo sigurnosti i označite da se slažete s istima. Na kraju kliknite na »Potvrdi«. Tada je kreiran Vaš račun na stranici web shopa Trgovine Lux.
3.korak: Ukoliko ste podatke točno ispunili, na mail koji ste naveli stići će vam potvrda registracije i dobrodošlice.
Sada ste registrirani korisnik Trgovine Lux. Pomoću e-mail adrese i lozinke u svakom trenutku možete pristupiti svojem trgovinalux.hr /webshop računu i vašim podacima.


Košarica

            U nju stavljate proizvode klikom tipku »Dodaj u košaricu«. U košarici knjige mogu biti neograničeno vremensko razdoblje, a možete ih i dodavati i uklanjati.

Kupnja i odabir načina plaćanja

            Kupnju završavate klikom na tipku »Potvrda naplate«. Stranica nakon ponuditi će Vam da možete promjeniti dostavnu adresu te adresu za plaćanje, te da li želite da Vam se dostave proizvodi na dostavnu adresu ili imate opciju da proizvode možete preuzeti u poslovnici Trgovine Lux na adresi Laurenčićeva 8c. Na istoj stranici obavještavamo Vas o cijenama dostave naše dostavne službe. Kada odaberete način dostave, adresu plaćanja i dostave, zaključujete kupnju klikom na „Nastavak naplate“. Klikom na »Nastavak naplate« naći ćete se na stranici informacije o plaćanju. Nakon plaćanja, pregledajte narudžbu i kliknite na »Potvrdi narudžbu«. Time je vaša narudžba proslijeđena na trgovinalux.hr /webshop

Pregled narudžbi

            Nakon uspješno predane narudžbe na e-mail adresu primit ćete potvrdu o obavljenoj kupnji, te sadržaj iste.


NAPOMENA:

            Slike proizvoda na trgovinalux.hr /webshop su ilustrativne prirode. Slika koja ilustrira proizvod na internetskoj stranici trgovinalux.hr /webshop  ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda te kupac takve prozvode ne može reklamirati s te osnove.
Trgovina Lux će nastojati na web stranicama trgovinalux.hr /webshop objavljivati točne i aktualne podatke, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih.

 

Vaša IP adresa je: 3.234.208.66
Copyright © 2020 Trgovina Lux Webshop.
Back to top