Moja košarica
Količina u košarici: 0 - 0,00 Kn
Profesije Banner

O nama

Trgovina Lux  - trgovinalux.hr/webshop - mjesto komforne kupovine

Trgovina Lux je višegodišnje mjesto online kupovine u Hrvatskoj gdje, osim što nudimo proizvode, težimo stvaranju kvalitetnog odnosa s kupcima gradeći jedinstveno iskustvo za vas. U svojoj ponudi imamo široki asortiman proizvoda koji su razvrstani u kategorijama: sredstva za održavanje i renoviranje nekretnina (boje, lakovi, lazure, razrjeđivači, sprejevi i pripadajući pribor), građevinski materijal, HTZ opremu (odjeća, obuća, te ostala zaštita na radu), sredstva za čišćenje, uredski materijal i informatička oprema, školski pribor , elektromaterijal, male kućanske aparate, auto oprema, sve za stan, kuću, tvrtku, ured i vrt.
Svjesni smo modernih zahtjeva internetskih kupaca, ali i tradicionalnih vrijednosti naših korisnika. Nudimo atraktivno sučelje kroz koje se s lakoćom mogu pregledati proizvodi u nizu kategorija, što uključuje i ekskluzivne ponude, uz razne pogodnosti kupovine. Našim korisnicima pružamo 100% sigurnu kupnju i zaštitu podataka te uvijek dostupnu pomoć korisničke podrške. Takvim pristupom težimo izgradnji odnosa s našim kupcima na povjerenju i sigurnosti.
Uz komfor online kupovine, korisnicima nudimo odgovarajuće proizvode u pravo vrijeme i po povoljnim cijenama. Proizvodima i brendovima koje predstavljamo zajednička je kvaliteta, a dostupni su gdje god se nalazili, 24 sata dnevno.
Tu smo zbog vas i dat ćemo sve od sebe kako bismo ugodili vašim potrebama, stoga nam se slobodno obratite.
Uživajte u komforu online kupovine!

Prodavatelj:

Trgovina Lux

Laurenčićeva 8 c, 10 000 Zagreb, Hrvatska
e-mail: webshop@trgovinalux.hr
www.trgovinalux.hr /webshop/
OIB: 32525134824
IBAN: HR9323600001501113563
Banka: ZABA, Trg bana Josipa Jelačića 10, 10 000 Zagreb

Vaša IP adresa je: 3.234.208.66
Copyright © 2020 Trgovina Lux Webshop.
Back to top